INFORMACIJE O POVLAČENJU S TRŽIŠTA GRIJALICE NA VRUĆI ZRAK SENCOR SFH 7011WH

Říčany, 5. studenog 2019. – Tvrtka FAST ČR a.s. (u daljnjem tekstu: „Tvrtka”) moli kupce koji su kupili grijalicu na vrući zrak SENCOR SFH 7011WH, proizvodne serije 2018701105 (u daljnjem tekstu samo LOT – vidi sliku ispod) da vrate proizvod na prodajno mjesto na kojem je proizvod kupljen gdje će ga moći zamijeniti za neki drugi proizvod ili će dobiti puni povrat kupovnog iznosa.

Na temelju istrage vanjske službe za ispitivanje, tvrtka je zaključila da u određenim ekstremnim tehničkim uvjetima, dok gore navedeni proizvod radi, može doći do strujnog udara.
Sigurnost proizvoda je najveći prioritet tvrtke, svi naši proizvodi moraju biti u skladu s međunarodnim i nacionalnim zakonima, propisima i relevantnim standardima. Grijalica na vrući zrak SENCOR SFH 7011WH prošla je sve potrebne testove i dobila je odobrenje za početak prodaje na europskom tržištu kao i oznaku CE (mehanička, električna i kemijska ispitivanja).
Nakon što smo primili obavijest, proizvod je registriran u sustavu RAPEX i odlučili smo prekinuti prodaju i povući proizvoda s tržišta.
Kupci mogu vratiti grijalicu na vrući zrak SENCOR SFH 7011WH, LOT 2018701105, u trgovine ili e-trgovine u kojima su kupili proizvod te zatražiti povrat novca. Za daljnje informacije ili u slučaju problema s povratom gore navedenog proizvoda, kupci se mogu obratiti korisničkoj službi tvrtke na adresu e-pošte: informacije@sencor.eu ili na prodajno mjesto gdje je proizvod kupljen.
Vizija tvrtke je stvoriti bolji svakodnevni život za sve koji koriste kvalitetno dizajnirane, funkcionalne, dostupne i visokokvalitetne proizvode za svakodnevnu upotrebu, proizvedene uzimajući u obzir ljudska i ekološka pitanja.
Ispričavamo se radi nastalih neugodnosti.
Petr Uher
Voditelj kvalitete FAST ČR a.s. Černokostelecká 1621 Říčany 251 01
OBAVIJEST KUPCIMA
Tvrtka FAST ČR a.s. povlači grijalicu na vrući zrak Sencor SFH 7011WH, LOT 2018701105, s tržišta i savjetuje kupcima koji su kupili ovaj model da vrate proizvod u trgovinu / e-trgovinu u kojoj je proizvod kupljen. Kupci mogu ostvariti puni povrat kupovnog iznosa ili zamijeniti proizvod za drugi u istom cjenovnom rangu. Za daljnje informacije ili u slučaju problema s povratom gore navedenog proizvoda, kupci se mogu obratiti korisničkoj službi tvrtke putem adrese e-pošte: informacije@sencor.eu ili na prodajno mjesto gdje je proizvod kupljen.
Ispričavamo se zbog neugodnosti.
Više informacija dostupno na http://www.sencor.com.hr/informacije-o-povlacenju

Naši prodajni centri