Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Građa donosi vrhunske alate i zaštitnu opremu za ljeto

Velike su vrućine. Sezona je u punom pogonu, a radovima na otvorenom nema kraja. Svaki trenutak proveden na suncu je bitno što više iskoristiti. Zato smo vam pripremili opremu i alate baš za ovakav period.

A postoji li nešto gore nego nositi slojevitu odjeću vrućim ljetnim danima dok radite teške poslove? Odgovor je vjerojatno ne, zato smo pronašli idealno rješenje za sve vaše probleme.

Radne kratke hlače bermude, niske zaštitne cipele, zaštitne naočale i kacige, reflektirajući i obični prsluci, majice kratkih rukava, zaštitne rukavice, zaštite za uši i svu ostalu opremu koja vam može zatrebati možete pronaći na jednom mjestu. Najbolja zaštitna oprema u ponudi dolazi od renomiranih brendova kao što su Kapriol, Delta Plus i drugi.

Osim zaštitne opreme, nudimo vam i širok izbor alata za sve vrste poslova. Makita, Bosch, Praktik su samo neke od marki u ponudi.

Trebaju li vam električni alati za precizan rad? Trenutno su izloženi modeli za male, srednje, velike ili najveće projekte. Bez obzira na veličinu, njihova snaga i pouzdanost vam osiguravaju izvedbu posla, onako kako treba.

U našem asortimanu alata, poput Makite, Boscha i Praktika, pronaći ćete električne uređaje namijenjene preciznom radu. Bez obzira na veličinu projekta, njihovi modeli osiguravaju snagu i pouzdanost potrebnu za obavljanje poslova.

Kutne, vibracijske, ekscentrične i tračne brusilice će vam omogućiti brzo i precizno brušenje ili poliranje različitih površina. Uštedite vrijeme i živce s našim AEG, Bosch, DeWalt, Makita, Praktik i Stanley brusilicama.

No, to nije sve što nudimo. Asortiman se proteže i na mnoge druge alate koji su ključni za svaku radionicu – od odvijača, čekića, imbus ključeva pa sve do širokog spektra opreme za različite potrebe. Investiranjem u kvalitetne alate osiguravate profesionalan rad uz minimalan napor. Znate da ste mirni dugi niz godina jer kvaliteta traje. Vjerujemo u takvu kvalitetu ispred svega i zato nudimo širok izbor kvalitetne opreme za bilo koji posao.

Uz sve navedeno, naš asortiman uključuje i ostalu opremu poput industrijskih usisavača za čišćenje svakakvih prostora, precizne uređaje za mjerenje, ljestve za pristup teško dostupnim mjestima, transportna kolica za olakšani transport, viličare za transport teškog tereta i razne druge alate i opremu.

Znamo koliku kvaliteta čini razliku u odrađivanju posla onako kako treba, stoga nas posjetite danas i sačuvajte živce, vrijeme i novac uz naše alate.