Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Parking barijere

Ako nemate garažu, već parkirate svoj auto na javnoj površini ili otvorenom privatnom parkingu, parking barijere odličan su izbor. One onemogućuju drugima da parkiraju na vaše mjesto dok vas nema i sprječavaju mogućnost krađe auta. Osim toga, parkirne barijere smanjuju vjerojatnost da vas netko drugi udari pri parkingu ako ih postavite dovoljno blizu dnu svog parkirnog mjesta. Budući da se radi o teškim metalnim konstrukcijama, svaki bi auto ostao oštećen kad bi ih pokušao srušiti.

Svaka parking barijera na sebi ima lokot ili mehanizam za otključavanje kako bi je samo vlasnik parkirnog mjesta mogao podići ili spustiti. U pravilu parkirne barijere dolaze sa setom od nekoliko ključeva i lokotom, no uvijek ih možete naknadno promijeniti. Za slučaj da izgubite ključeve ili vam se razbije lokot, dovoljno je pronaći zamjenski slične veličine.

Parking barijere popularne su i u garažama kad se radi o privatnim mjestima, a naročito su korisne za ona parking mjesta koja drugi često tumače kao javna. Ako vam je dosadilo gledati druge kako parkiraju na vaš privatan parking, barijera je rješenje.

Postoji nekoliko različitih tipova barijera: neke imaju dodatan treći držač, dok su kod nekih nožice zavarene za horizontalnu metalnu plohu. Različite oblike postolja karakterizira različita količina vijaka koja drži barijeru pričvršćenu za tlo.

Na našoj stranici možete pronaći mnoge druge alate za zaštitu privatnosti, uređenje kuće i okućnice te građevinu.