Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

Ljepila

U uređivanju kuhinje ili kupaone, najveću površinu zauzimaju pločice. Kupaonske će pločice biti postavljene na veći broj zidova te izložene vodi i vlazi. Da bi izdržale takve uvjete bez odvajanja, važno je odabrati kvalitetno ljepilo. Ljepila za keramiku garantiraju Vam izdržljivost i dugovječnost pločica.

U našoj ponudi možete naći niz različitih ljepila za keramiku, a svako od njih ima svoje prednosti. Osim za lijepljenje keramičkih pločica, ova su ljepila odlična i za ljepljenje porculanskih te staklenih pločica, kamena i slabo upojne keramike. Što se tiče primjene u kućanstvu, ona se mogu koristiti kako za unutarnje tako i za vanjske prostore te su posebno namijenjena trajno vlažnim prostorima. Osim na vlagu, otporna su i na podno grijanje pa temperatura neće utjecati na izdržljivost pločica.

U pripremi ljepila za keramiku dovoljno je pomiješati sadržaj vreće s količinom vode koja je naznačena i smjesa je spremna unutar 10 minuta. Na ovaj način, svatko može postaviti pločice u svom domu te je preuređenje puno lakše. Samo ljepilo nanosi se nakon što je već provedena hidroizolacija kako bi se podloga zaštitila od vode. Osim toga, naša su ljepila visoko fleksibilna čime također olakšavaju postavljanje pločica, ali i prikladnost zahtjevnim uvjetima.

Posebna skupina ljepila su takozvana eko-kompatibilna ljepila koja sadrže minimalni broj kemijskih dodataka i zbog toga su idealna u zelenoj gradnji (eng. green-building). Mineralna i organska ljepila predstavljaju novu generaciju ljepila koja osiguravaju da gradnja i uređenje Vašeg doma budu čim više ekološki prihvatljivi.

Dakle, u našoj ponudi naći ćete širok izbor ljepila koje karakterizira fleksibilnost, izdržljivost te otpornost na vlagu i toplinu. Stoga, ne možete promašiti koju god opciju izaberete!