Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

Vodokotlići

Pri opremanju i uređenju kupaonice bitno je obratiti pažnju na odabir kvalitetnih sanitarija, kao i vodomaterijala

U tu kategoriju pripada i odabir vodokotlića, kojeg je najbolje odmah odabrati uz wc školjku. Što se tiče odabira, vrlo je bitno obratiti pažnju na kvalitetu materijala kako bi Vaš vodokotlić bio što dugotrajniji.

Ovisno o izgledu Vaše kupaonice, možete odabrati ugradbeni ili klasični vodokotlić. Ugradbeni vodokotlić ugrađuje se u zid te je prekriven zidnim oblogama, primjerice pločicama. Tipka za puštanje vode je jedino što je vidljivo na zidu. Moguće je odabrati aktivacijske tipke u različitim bojama, primjerice bijelu, crnu, bakrenu, zlatnu, mat ili sjajnu boju – ovisno o vašem interijeru. Zbog toga su ugradbeni vodokotlići trenutno vrlo popularni pri uređenju kupaonice.

No klasični vodokotlići su ipak najčešći odabir pri opremanju kupaonice, zbog jednostavnosti postavljanja i niže cijene. 

Osim toga, postoje vodokotlići koji štede vodu te koji imaju tipku za prestanak curenja vode. Moderni modeli proizvode manje buke, što je vrlo korisno. 

Za dugotrajnost i izdržljivost vodokotlića bitno je obratiti pažnju na materijal od kojeg je izrađen te na mehanizme pomoću kojih funkcionira. Tu će vas rado posavjetovati naši stručnjaci u poslovnici. Mnogi proizvođači paze pri odabiru materijala da je vodokotlić moguće poslije reciklirati. No, bitno je odabrati odgovarajući materijal koji s vremenom neće promijeniti boju.