Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

Brave za klizna vrata

Klizna vrata sve su popularniji odabir pri kupnji balkonskih vrata. Osim za dvorišna i balkonska vrata, ovaj se tip koristi i u odvajanju prostorija u koje ne ulazi velika količina svjetla. Budući da su klizna vrata najčešće staklena, ona omogućavaju dotok svjetla u mračne prostorije. Idealna su i u slučajevima kad nema dovoljno prostora za komotno otvaranje vrata jer zauzimaju minimalni prostor.

Kao i kod drugih tipova vrata, vrlo je važno odabrati primjerenu bravu. S obzirom na to da se klizna vrata često koriste za odvajanje doma i dvorišta, ona igraju jednaku ulogu kao ulazna vrata. Stoga, moraju imati kvalitetnu bravu i cilindar kako bi osigurala maksimalnu sigurnost doma.

U našoj se ponudi mogu naći različiti tipovi brava za klizna vrata uz koja dolaze i pripadajući dodatni materijali za instalaciju. Na primjer, moguće je naći kombinaciju brave s klinom, cilindrom i ključevima kako biste odmah imali gotov set. Osim brava s klinom, nude se i brave s povratnom kukom, te opcije različitih boja.

Neke brave moguće je zarotirati pri instalaciji po Vašoj želji. Uz svaku bravu dolaze i upute za ugradnju kako bi sigurnost doma bila zagarantirana. Možda se na prvi pogled ne čini važnim odabrati pravu bravu, no funkcionalnost doma sastoji se od takvih detalja. Ispravna brava mora precizno sjesti u utor u vratima te cilindar mora dužinom odgovarati ključu. Najbolja opcija kako biste osigurali drugu točku je kupnja seta brave i ključeva.

Odabirom ispravne brave za Vaša klizna vrata osigurat ćete zaštitu, ali u isto vrijeme dotok svjetla i pogled na dvorište u kojem možete bezbrižno uživati.