Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

VIJCI I KVAKE

Tražite vijke, tiplove, kvake ili cilindre? Predstavljamo vam široku paletu proizvoda koji se koriste u građevini, ali i u ostalim „uradi sam” projektima. Ovdje ćete pronaći razne vrste čavala; od stolarskih i građevinskih, pa sve do brodskih, čeličnih i pocinčanih, zatim kvaka, bravarskih i stolarskih okova te drugih pričvrsnih elemenata neophodnih za uspješno izvođenje radova.

Postoje različite vrste vijaka s pripadajućim maticama, uključujući vijke za stolariju i lim, vijke za gips ploče, vijke za beton i tako dalje. Svi vijci dolaze u različitim dimenzijama, duljinama, a razlikuju se i po materijalu izrade, pružajući vam fleksibilnost u odabiru idealnih vijaka za vašu specifičnu primjenu.

Kvake su neizostavni element u ovoj kategoriji proizvoda. Ovdje vas očekuju kvake za prozore i vrata koje mogu biti od inoxa, mesinga ili aluminija te kovane. Dostupne su u različitim bojama i stilovima kako biste ih u potpunosti mogli prilagoditi svom prostora. Bez obzira trebate li vijke za spajanje drvenih konstrukcija, metalne vijke za ojačavanje ili kvalitetne kvake za prozore ili vrata, ova kategorija proizvoda ostavlja vam ruke širom otvorene kod odabira.

U sklopu ponude vijaka i kvaka, pronađite i ostale proizvode poput cilindara i lokota za koje je također karakteristična široka paleta materijala od kojih su izrađeni. Postoji nekoliko vrsta i tipova sigurnosnih cilindara za bravu koji se međusobno razlikuju po načinu zaključavanja. Odlučite se za sistem generalnog ključa kada jedan ključ otvara sve cilindre (idealan je za industrijske objekte, bolnice i ostale višenamjenske objekte), za sistem grupnih ključeva gdje jedan ključ otvara određeni broj cilindara (obično se koriste u apartmanima, uredima i industriji) ili za sistem pojedinačnog ključa kada jedan ključ otvara jedan cilindar. 

Ono što će svakako olakšati vašu kupovinu su detaljni opisi, tehničke specifikacije i slike proizvoda. Bilo da ste profesionalni građevinac ili ste „uradi sam” majstor, u ovoj ćete kategoriji pronaći sve što vam je potrebno za vaš idući projekt.