Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Električarski alati

Kada je u pitanju pronalaženje pravih alata za električarske radove, posjedujemo sveobuhvatan asortiman alata za električare koji su osmišljeni kako bi vaš posao učinili lakšim, sigurnijim i učinkovitijim.

Naš izbor uključuje niz visokokvalitetnih alata, kao što su kliješta, alati za skidanje žica, ispitivači napona, ispitivači strujnih krugova, sajle i torbice za alat. Ovi su alati dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe profesionalaca i ljubitelja „uradi sam“ projekata.

Odvijači  su ključan alat za svakog električara jer se koriste za zatezanje i otpuštanje vijaka na električnim pločama, utičnicama i prekidačima. Lako se koriste i dolaze u nizu veličina i oblika.

Kliješta su još jedan važan alat koji električari trebaju. Napravljena su za hvatanje i rukovanje žicama, rezanje na željenu veličinu i skidanje izolacije s krajeva žice. Ova su kliješta izrađena od visokokvalitetnih materijala i napravljena da izdrže zahtjeve posla. Dolaze u različitim veličinama i oblicima, ovisno o potrebama.

Skidači žica također su osnovni alati koje električari trebaju za skidanje izolacije s krajeva žica, što olakšava međusobno spajanje žica.

Ispitivači napona ključni su sigurnosni alati za električare. Omogućuju vam provjeru prisutnosti električne struje u žici ili električnom sustavu prije početka rada. Ovaj alat može pomoći osigurati da sustav nije pod naponom, što može spriječiti slučajni strujni udar.

Torbice za alat važan su pribor svakog električara. Praktične su i omogućavaju vam sigurno skladištenje vaših alata.

Ukratko, širok raspon visokokvalitetnih električarskih alata koji su dizajnirani da zadovolje potrebe profesionalaca omogućiti će vam da svaki svoj projekt obavite najkvalitetnije moguće. Uvijek vrijedi investirati u kvalitetne alate i ne brinuti se da će tijekom radova zbog njih doći do komplikacija.