Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

O nama

Tvrtka Građa osnovana je u Solinu 1954. čime se ubraja među najstarije trgovačke kuće na ovim prostorima. Nakon više od 65 godina, Građa je postala jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca u neprehrambenom programu.

Građa posluje kroz sedam regionalnih prodajnih centara koji se nalaze u gradovima; Solinu, Šibeniku, Hvaru, Zadru, Opuzenu, Dubrovniku i Rijeci.
Poslovanje se obavlja na više od 40.000 m2 vlastitog prodajnog prostora i na više od 150.000 m2 vlastitog skladišnog, uredskog i otvorenog prostora.
Više od 500 naših zaposlenika spremni su odgovoriti na sve zahtjeve kupaca.

Program građevinskog materijala je ono po čemu je Građa poznata svima. Apsolutno najširi asortiman i daleko najpovoljnije cijene u tom segmentu, Građu su dovele do vodeće pozicije u široj regiji.

Daljnim razvitkom poslovanja i rasta na tržištu, Građa je znatno proširila svoj asortiman. Prodajni odjeli sada nude kompletnu ponudu artikala u svim fazama izgradnje, uređenja i opremanja životnih i poslovnih prostora i okoliša.
Uz tradiciju poslovanja dužu od 65 godina, i težeći ka stalnom poboljšanju u kvaliteti usluge i ponude, Građa svojim kupcima nudi široki asortiman roba i stručnu uslugu.

Odjel kućanskih uređaja nudi električne kućanske aparate svih vodećih svjetskih proizvođača, kao što su Samsung, LG, Sony, Philips, Gorenje, Končar, Plamen, Electrolux, Bosch, Miele, Liebherr, Faber, Franke, Midea,
AEG, Candy, Whirlpool, Mitsubishi Electric, Gree, Vaillant.

Odjel elektromaterijala nudi sve potrebno za kompletno elektro instaliranje, sustave za video nadzor, kao i razne električarske alate. U ponudi su artikli renomiranih proizvođača kao što su Vimar, Haupa, ETI i mnogi drugi.

Odjel vodomaterijala nudi sve vanjske i unutarnje vodovodne instalacije, opremu za centralno grijanje i sisteme solarnih bojlera.

Odjel vijčane robe nudi sve vrste i tipove vijaka i čavala, kvaka, brava i sefova.

Odjel boja i lakova nudi sve vrste unutranjih i vanjskih premaza, izolacija, silikata, kao i mogućnost stručnog nijansiranja boja. U ponudi se mogu naći proizvodi renomiranih proizvođača Caparol, Hempel, Hammerite, Jub, Chromos, Dulux, Sika, Den Braven.

Odjel alata nudi cjelokupan električni i ručni alat, zaštitnu odjeću i obuću, vrtne alatke, te svu zaštitnu opremu, a posebno se ističe široka ponuda Bosch profesionalnih električnih alata. Također se mogu nači i proizvodi Makita, Skill, Dremel, Kapriol i niz ostalih vodećih proizvođača.

Odjel rasvjete nudi najveći izbor rasvjetnih tijela i žarulja, led rasvjetu i industrijsku rasvjetu.

Odjel domaćinstva nudi sve od posuđa, tekstila i raznih dekoracija. U asortimanu su i proizvodi Tognana koji je jedan od najpoznatijih proizvođača posuđa.

Odjel keramike i sanitarija nudi najširi izbor pločica i ljepila, sanitarnih elemenata, tuš i masažnih kabina, kupaonskih blokova, slavina kao i svu ostalu dodatnu opremu za kupaonice. ABK, Pastorelli, Kerakoll, Ceresit, Rocca, Aquaestil, Grohe, Geberit samo su neki od talijanskih, španjolskih i njemačkih proizvođača prisutnih u Građinoj ponudi.

Odjel stolarije nudi najširi izbor vrata i prozora, parketa i laminata, kao i cjelokupni hobby program. Najpoznatiji proizvođači iz Njemačke, Austrije i Italije čine asortiman ovog odjela.

Prateći najsuvremnije trendove i tehnološki napredak, poslovanje se obavlja i putem internetske trgovine – Građa WebShop. Posjetite našu web stranicu i obavite kupnju iz udobnosti Vašeg doma.

Ako gradite, preuređujete i opremate … uz Građu brige nemate!