Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Prijenosna kuhala

Bilo da idete na jednodnevni izlet, kampiranje ili ne želite ovisiti o drugima, prijenosno kuhalo može biti od velike pomoći. Svatko u domu ima kuhinju organiziranu po svojoj mjeri sa svim aparatima koji su im potrebni. Doduše, kad idete na putovanje, postoji vjerojatnost da nećete imati na raspolaganju kuhalo, štednjak ili pećnicu u trenutku kad Vam je potrebna. Zato mi imamo široku ponudu različitih prijenosnih kuhala.

Ako ste sigurni da ćete na odredištu imati izvor struje, odličan su izbor električna i indukcijska kuhala. Ovisno o vašim preferencijama, možete se odlučiti za neku od ovih opcija, a nudi se i infracrveno kuhalo u dvije varijante – s jednim ili dva grijača. Indukcijska kuhala najsličnija su onome što svaki moderni dom koristi umjesto štednjaka i najviše štede energiju jer zagrijavaju samo površinu koja je u doticaju s posuđem za kuhanje.

Osim električnih kuhala, nude se i plinska kuhala koja ne zahtijevaju izvor struje. Za njih Vam je dovoljan izvor plina koji može biti kompaktan i predviđen za putovanja. Idealna su za kuhanje na otvorenom te se najčešće koriste u kampovima.

Uz standardna kuhala, u našoj se ponudi mogu naći i prijenosne pećnice koje mnogi koriste i u kućanstvima. Njihova prednost u odnosu na klasične pećnice je što su manje pa su idealne za malene kuhinje u kojima prostor mora biti efikasno iskorišten. Unatoč svojoj veličini, one jednako uspješno peku različita jela pa su idealne kako za vikendice, tako i za iznajmljene stanove.

Kako god se okrene, prijenosna kuhala od koristi su svakome, bilo da putujete jednom ili više puta godišnje. Idealna su za vikendice, ali i kao dodatna grijaća ploha u svakodnevnim kuhinjama.