Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

DOMAĆINSTVO

Virtualna šetnja kategorijom „Domaćinstvo” donosi vam široku paletu proizvoda namijenjenih za opremanje vašeg doma. Na jednom mjestu obuhvaćamo niz različitih proizvoda koji će vam biti korisni u kućanstvu. Bez obzira na to tražite li kućanske aparate, možda brijaće aparate ili sušila za kosu ili želite opremiti vašu kuhinju, blagovaonicu ili dnevni boravak na pravom ste mjestu.

Potražite moderno i funkcionalno posuđe i ostali pribor za pripremu hrane s kojima će svaka namirnica postati remek-djelo. Ne nedostaje niti pribora za čišćenje i održavanje kuhinje, ali i cijelog doma.

Ne smijemo zaboraviti na bogatu i raznoliku ponudu tekstila prvenstveno ručnika, zavjesa, kupaonskih tepiha, dozatora za sapun i drugih predmeta koji će vašu kupaonicu učiniti funkcionalnom i estetski ugodnom. Također možete pronaći i razne elemente za pohranjivanje i organiziranje vaših stvari ormarića, košara za rublje, polica ili kutija za odlaganje.

U ovoj kategoriji sigurno ćete pronaći i neke dekoracije za dnevni boravak; ovdje mislimo na mirisne svijeće, ukrasne vaze, umjetne biljke i ostalo cvijeće, zanimljive police i još puno toga. 

Birajte dodatke za dom po najnovijim trendovima


Prošećite našom online trgovinom kako biste lakše odlučili koji će se najnoviji trendovi savršeno uklopiti u atmosferu vaše kuhinje, kupaonice ili dnevnog boravka. Ovdje vas čekaju praktični proizvodi za domaćinstvo, a otkrit ćete i funkcionalne i izuzetno korisne „gadgete“ poput proizvoda za pripremu kolača, posuđa za pohranu ili pribora za pripremu napitaka. Uz webshop Građa s lakoćom ćete opremiti vaš dom fantastičnim uređajima, dekoracijama i tekstilom; baš prema vašem ukusu i stilu. Tražite li mirisne svijeće, miris sandalovine ili jasmina sigurno će vas očarati na prvu.

Dopustite da vas naši proizvodi inspiriraju. Napravite jedinstvenu atmosferu u vašem domu i potražite mirisne štapiće – orijentalne ili drvenastih tonova. Odaberite crno-bijele okvire za slike i neka sve vaše uspomene budu na jednom mjestu. Bogata i raznovrsna ponuda stilova sigurno će upotpuniti svaku prostoriju u vašem domu.