Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Klupčice za prozore

Tvrtka Građa nudi Vam širok izbor raznih građevinskih materijala, kao i kućanske uređaje, rasvjetu te sve ostalo što Vam je potrebno za gradnju kuće i uređenje doma.

Kada ugradite ili mijenjate već postojeću stolariju u svom domu, bitno je imati na umu i klupice za prozore. Pri ugradnji prozora je bitno ostaviti dovoljno prostora za ugradnju vanjskih i unutarnjih klupica. S mjerama za klupice dolazite u naš prodajni centar gdje će Vas naši iskusni prodavači uslužiti te savjetovati oko izbora klupica za prozore.

Osim toga, potrebno je razmisliti o izgledu klupica koji želite postići. Veliku ulogu tu će odigrati odabrani materijal. Klupice se izrađuju u raznim materijalima pa tako imate na izbor različite plastične, aluminijske, mramorne i kamene klupice. Pri izboru je važno imati na umu koji materijali će biti izdržljiviji za vanjske uvjete, budući da su vanjske klupice konstantno izložene kiši, snijegu, ali i jakom suncu, koji mogu utjecati na izgled i dugotrajnost vaših klupica. Izgled i boju možete uskladiti s vanjskim izgledom kuće i fasadom. 

Kad je riječ o unutarnjim klupicama, uvijek možete odabrati iste kao vanjske, ali ih također uskladiti s unutarnjim uređenjem vašeg doma. Unutarnje klupice možete iskoristiti i odlaganje cvijeća i drugih dekoracija, koji će upotpuniti izgled Vašeg doma.