Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

LED Plafonjere

LED plafonjere, odnosno stropne svjetiljke, vrsta su rasvjetnih tijela koja postaju sve popularnija u domovima i tvrtkama diljem svijeta. Kao što naziv sugerira, ova svjetla se montiraju na strop i pružaju energetski učinkovit i dugotrajan izvor rasvjete. Svojim modernim obilježjima sve su bliže nadomještanju starih, klasičnih plafonjera.

Postoje mnoge prednosti korištenja LED stropnih svjetala. LED žarulje vrlo su energetski učinkovite, troše do 80% manje energije od tradicionalnih žarulja sa žarnom niti. To znači da mogu pomoći u smanjenju troškova energije i imati manji utjecaj na okoliš. Dizajnirane su tako da traju mnogo godina, s prosječnim životnim vijekom od oko 50 000 sati. 

To znači da zahtijevaju rjeđu zamjenu od tradicionalnih žarulja, smanjujući troškove održavanja i gnjavažu oko naglih nestanaka svjetlosti u domu. Dolaze u raznim veličinama, oblicima i stilovima, što ih čini prikladnima za širok raspon primjena. 

Od elegantnog i modernog dizajna do tradicionalnijih i ukrasnih svjetiljki, tu je LED stropna svjetiljka za svaki ukus i stil. Za razliku od tradicionalnih žarulja sa žarnom niti, LED svjetla nisu vruća na dodir i generalno se ne pregrijavaju. To ih čini sigurnijima za korištenje u domovima s djecom ili kućnim ljubimcima, jer postoji manji rizik od opeklina ili nezgoda. 

Osim toga, to je još jedan oblik energetskog boljitka u odnosu na obične žarulje, jer se manje energije troši na hlađenje prostorija. Mnoga LED stropna svjetla mogu se prigušiti, što vam omogućuje podešavanje razine svjetline prema vašim potrebama. Ovo može biti posebno korisno u prostorima kao što su spavaće sobe ili dnevne sobe, gdje je možda poželjno mekše, opuštajuće svjetlo.

Sve u svemu, ne postoji razlog za ne uložiti u LED stropne lampe, budući da su u svakome pogledu učinkovitije, isplativije i modernije od tradicionalnih oblika rasvjete!