Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

LED Vanjska rasvjeta

U svijetu rasvjete sve je popularnija LED rasvjeta zbog svoje efikasnosti i štedljivosti. Prije svega, LED žarulje imaju puno duži životni vijek od običnih žarulja pa ih je potrebno puno rjeđe mijenjati. Time si olakšavate život i možete postaviti rasvjetu na teže dostupna mjesta. Osim toga, LED žaruljama ne šteti redovito paljenje i gašenje, tj. njihov životni vijek ostaje jednako dug, što je još jedna prednost pred običnom rasvjetom.

Iz ova dva razloga, LED žarulje idealne su za vanjsku rasvjetu koja je često duže upaljena od unutarnje rasvjete. Također, mnoga vanjska rasvjeta automatski se pali i gasi te reagira na pokret pa su LED žarulje idealne zbog svoje neosjetljivosti na to.

Korištenjem LED vanjske rasvjete možete i znatno uštedjeti jer one većinu energije pretvaraju u svjetlosnu, umjesto u toplinsku. Iz tog su razloga hladnije na dodir od standardnih žarulja te nema opasnosti od požara. Još jedna prednost LED vanjske rasvjete je što LED žarulje mogu mijenjati boje i intenzitet pa možete na jeftin način stvoriti poseban ambijent u svom vrtu ili na terasi. Također, želite li određen stupanj osvjetljenja, bez da cijela ulica svijetli zbog vaših ulaznih vrata, ovo je savršena opcija za vas.

Vanjska rasvjeta važna je u funkcionalnosti kuće kako iz sigurnosnih razloga, tako i estetskih. Ako imate vrt ili terasu, vanjska rasvjeta omogućit će vam korištenje istog i po noći, a dolazak kući bit će puno sigurniji uz osvijetljen prilaz.