Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Fischer tiplovi

Fischer tiple posebna su vrsta tipli prikladna za sve građevinske materijale: od različitih tipova betona, preko varijacija opeke pa sve do ploča od iverice. Neovisno o materijalu, mehanizam Fischer tipli omogućit će im da se prilagode i osiguraju izdržljivu instalaciju stolarije.

Zahvaljujući građi od dvostrukog materijala prilagodljive su i imaju visoku opteretivost. Glavna komponenta kod jednostrukih i dvostrukih Fischer tipli je najlonska, a dvostruke imaju i dodatan sloj koji se širi i prilagođava materijalu u koji su instalirane. Na taj način osigurana je maksimalna čvrstoća i sigurnost. Zato su ove tiple savršen odabir za visoka opterećenja u bilo kojem materijalu.

Fischer tiple šire se na nekoliko mjesta kako bi imale maksimalnu izdržljivost te otpornost na kretanje. Jednom kad ih instalirate, možete biti sigurni da ono što nose neće prilaziti niti se odmicati od podloge. U radu s posebnim građevinskim materijalima koje karakteriziraju specifična svojstva, koriste se posebne Fischer tiple s dodatnim proširenjima jer obične tiple ne bi ostale na mjestu. Porozni beton ili blok cigla zahtijevat će ovakve varijante.

Još jedna prednost Fischer tipli je što su kratke pa instalacija ne traje dugo te se brzo pričvršćuju, a mogu se koristiti obični vijci. Unatoč svojoj dužini, izrazito su izdržljive i siguran su odabir u svim granama građevine.