Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

ZAŠTITNA OPREMA

Zaštitite svoje radnike kvalitetnom osobnom zaštitnom opremom! 

Vrsta zaštitne opreme koju treba koristiti ovisi o radnim uvjetima na vašem radnom mjestu, no zaštitna odjeća i obuća su osnovne stvari koje jednostavno morate imati, bez obzira na to čime se bavite. Na jednom mjestu čekaju vas radne hlače i jakne posebno dizajnirane na način da smanje rizik za zdravlje te povećaju sigurnost radnika tijekom obavljanja posla. Za izradu se koriste provjereni i visokokvalitetni materijali, a odlična završna obrada jamči izdržljivost i dugotrajno nošenje. Ušiveni su brojni funkcionalni džepovi u koje ćete moći spremiti i s lakoćom pronaći sve sitnice potrebne na poslu. Reflektirajući umetci čine vas vidljivijima u uvjetima slabog osvjetljenja. 

Nikamo ne možete ni bez kvalitetne zaštitne obuće. Potražite za sebe i svoje radnike kvalitetne i inovativne cipele izrađene od provjerenih materijala zaslužnih za maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom nošenja. Izvanredne tehničke karakteristike temelje se na potplatu izrađenom od EVA pjene niske gustoće. Dio ispod prstiju dodatno je ojačan, a posebna potpora u peti tu je da vam pruži još bolju stabilnost na svakoj površini. Unutarnji dio u potpunosti se prilagođava vašem stopalu. Gornji dio zaštitne obuće može biti izrađen od sintetičkih prozračnih materijala radi optimalne cirkulacije zraka i sprječavanja znojenja stopala, ali i od prirodne kože. Pojedini modeli su otporni na visoke temperature i agresivne kemikalije, stoga ih možete nositi svugdje. 

Bez obzira na to obavljate li poslove transporta, skladištenja robe ili se možda bavite varenjem - potrebne su vam namjenske zaštitne rukavice koje smanjuju rizik od ozljeda. Ovisno o poslu kojim se bavite, potražite rukavice s tekstilnom nadlanicom te s dodatnim kožnim pojačanjem. Ako ste stalno na hladnoći, onda su za vas kvalitetne rukavice s izolacijom koje će pružiti idealnu kombinaciju zaštite i topline. Klasične gumene rukavice dobro će doći u vrtu.