Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

Daska 28mm

Unesite toplinu u vaš dom i potražite lijepljene drvene daske koje možete koristiti za izradu kuhinjskih radnih ploča, ploča namještaja, polica, stolova, pa čak i podnih obloga. Dolaze u raznim dimenzijama, stoga ćete s lakoćom moći odabrati one najpraktičnije za vaš novi projekt. Uredite vaš  dom onako kako ste ga oduvijek htjeli urediti! 

Lijepljene daske debljine su 28 mm što znači da je riječ o čvrstim i stabilnim drvenim komadima koji se neće savijati niti deformirati pod utjecajem visoke temperature ili vlage, a ujedno su veoma izdržljive i otporne na trošenje. Drugim riječima, idealan su odabir za izradu stolova i ploča od namještaja koji se često koriste. Jednostavno se koriste, spajaju i obrađuju, tako da ćete svoj novi projekt završiti u trenu. Sama površina također je obradiva, stoga njezi izgled u potpunosti možete podrediti svojim željama i mogućnostima. 

Prednosti ovih dasaka idu u nedogled. Osim što su prikladne za izradu drvenog namještaja, unose toplinu te stvaraju prijateljski ambijent. Drvo se vrlo lako može prilagoditi bilo kojem interijeru, zbog čega su ovakve daske vrlo popularan odabir za „uradi-sam” majstore kao i sve druge koji žele manje promjene u graditeljstvu, stolariji i uređenju interijera. Sve za vaš hobby program potražite na našim web stranicama.

Lijepljene daske su ekološki prihvatljive jer koriste manje drveta nego klasični drveni komadi. Proces lijepljenja omogućuje nam da manji komadi drveta iskoristimo za stvaranje većih ploča, stoga je i količina otpada znatno smanjena. Sve navedeno čini lijepljene daske ekološki održivim odabirom u stolariji.