Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Kutni ventili

Kutni ventili ključni su u spajanju svih trošila vode na vodovod i odvod. Bilo da se radi o perilicama posuđa ili rublja, umivaonicima, bideima ili drugome, oni su neizostavan korak u instalaciji i funkcionalnosti. Jednako kao što su potrebne cijevi koje će dovoditi vodu do njih, potreban je i ventil koji će ih spojiti na vodovodnu mrežu.

Kutni ventili imaju važnu ulogu i u održavanju samih trošila vode. U slučaju popravka ili pri instalaciji, potrebno je moći zaustaviti dotok vode do trošila. Tome služe ventili sa slavinama. Bilo da radove provodite vi sami ili majstor, ovaj korak je važan u provođenju bilo kakvih popravaka.

Kao i drugi vodomaterijal, kutni su ventili građeni od kvalitetnih metala kako bi izdržali konstantan protok vode bez hrđanja ili nakupljanja kamenca. Jednom kad ih instalirate, rijetko ćete ih morati mijenjati, no zahvaljujući dobrom dizajnu, to ne predstavlja velik problem.

Kutni ventili jedan su od onih dijelova na koji ne obraćamo previše pozornosti, a koji igraju važnu ulogu u funkcionalnosti cijelog doma. Potrebni su i pri instalaciji bojlera kako bi njihov rad bio neometan. Odaberite neke od naših kutnih ventila za slavine, bojlere ili perilice kako bi cijeli vodovod i odvod vašeg doma bio funkcionalan.
Sortiraj: Prikaži: