Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

TEM modul

TEM je vodeća slovenska marka priključnica i prekidača koja osim na kvalitetu, stavlja velik naglasak na estetski doživljaj proizvoda. U njihovoj ponudi razlikuje se nekoliko „obitelji“ koje karakterizira zajednički dizajn, a kod nas možete otkriti proizvode iz linije Modul. Omiljeni su proizvodi Modul Soft – prekidači i priključnice s mekim, zaobljenim rubovima koji doprinose ugođaju doma.

Glavna ideja linije Modul jest modularnost, tj. velika raznolikost elemenata i moguće kombiniranje istih kako bi se postigao željen raspored. Osnovni elementi koji grade ove proizvode imaju modularna svojstva zbog čega ih se može postaviti u konfiguraciju bilo horizontalno ili vertikalno.

Osim modularnosti, TEM se općenito može pohvaliti jednostavnošću ugradnje pojedinih priključnica, ali i setova sklopki više priključnica u nizu. Jednako je lako ugraditi ih horizontalno ili vertikalno te su kombinacije nebrojene. Mehanizam ugradnje je tzv. „klik-in, klik-out“ pri kojem se bilo koja kombinacija elemenata ugrađuje u nosač.

Uz to što je praktičan za ugradnju, Modul se može ugraditi u bilo koju podlogu, bilo da je riječ o šupljem ili betonskom zidu. Koristi se metalni okvir koji osigurava čvrstoću i izdržljivost konstrukcije pa nema straha od izvlačenja priključnice iz zida, neovisno materijalu.

TEM Modul priključnice i prekidače karakterizira estetska privlačnost. Radi se o minimalističkom dizajnu koji se lako uklapa u svaku prostoriju zahvaljujući svojim zaobljenim rubovima i „mekom izgledu“. Sam prekidač prekriva poseban premaz koji je ugodan na dodir, a linija Modul Soft ima i antibakterijska svojstva što je čini idealnom za javne prostore poput ureda ili hodnika te prostore koji zahtijevaju visoku stopu higijene poput bolnica i laboratorija.

U našoj ponudi možete otkriti velik raspon TEM Modul proizvoda: od priključnica za struju, TV ili telefon, do prekidača, tipkala i regulatora svjetla. Svaki proizvod iz linije karakteriziraju modularna svojstva, estetski dizajn i funkcionalnost.