Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Nadvoji

Porotherm je moderan zidni sustav, precizno konstruiran od glinenih blokova, koji je unio inovativnost u građevinskoj industriji brzom i suhom gradnjom, odličnom toplinskom izvedbom i čvrstoćom.

Porotherm nadvoji su prednapete opečne grede koje se koriste za jednostavno natkriljavanje otvora u zidu poput vrata ili prozora i osiguravaju potporu težini zida iznad. 

Konstruirani su od opečnih kanala, armature i betona, a izrađuju se u različitim oblicima i dimenzijama poprečnog presjeka, a mogu premostiti otvore širine od 0,75 do 3 metra. Odlikuju se malom težinom, iznimnom snagom i izdržljivosti, a otporni su i na vremenske nepogode. Jedna od glavnih prednosti korištenja porotherm nadvoja je jednostavnost i brzina njihove primjene u građevinarstvu. Jednostavno se slažu i zahtijevaju minimalne pripreme i manje troškove transporta, šo ih čini cijenovno isplativom opcijom za različite građevinske projekte. 

Porotherm nadvoji također su i energetski učinkovito rješenje zahvaljujući svojem toplinskom kapacitetu koji im zimi omogućava apsorbiranje topline tokom dana, te polagano otpuštanje tokom noći, te održavanje ugodne temperature ljeti. Ovakvo optimizirano reguliranje temperature u unutarnjem prostoru, smanjuje potrebu za uporabom različitih sustava grijanja ili hlađenja.

Porotherm nadvoji izvrstan su izbor za svakoga tko želi stvoriti izdržljiv i energetski učinkovit nadvoj u zidanom zidu. Lako se postavljaju, isplativi su i pružaju izvrsnu toplinsku izolaciju što ih čini pametnim izborom za bilo koji građevinski projekt. 
Sortiraj: Prikaži: