Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Samostojeći aparati

Samostojeći hladnjaci savršeno su rješenje za sve koji žele svoju hranu održati svježom i organiziranom. S nizom veličina i stilova koje možete izabrati, naši su hladnjaci dizajnirani kako bi se besprijekorno uklopili u svaku kuhinju. Bez obzira trebate li kompaktni model za manji prostor ili veći model za veliku obitelj.


Karakteristike i svojstva samostojećih hladnjaka


Naši hladnjaci imaju naprednu tehnologiju hlađenja koja vašu hranu održava svježom i na savršenoj temperaturi. A sa značajkama kao što su podesive police, spremnici na vratima i ladice s kontrolom vlažnosti, moći ćete organizirati svoju hranu točno onako kako vam se sviđa.

Osim funkcionalnosti, naši hladnjaci su također dizajnirani kako bi bili elegantni i vizualno privlačni. S elegantnim, modernim dizajnom i nizom završnih obrada koje možete izabrati, naši hladnjaci sigurno će nadopuniti svaki kuhinjski dekor.


Karakteristike i svojstva samostojećih perilica posuđa


Prelazeći na naše samostalne perilice posuđa, ovi su uređaji dizajnirani kako bi vaš život učinili lakšim i praktičnijim. Nema više satima stajanja kraj sudopera i ručnog pranja posuđa. Sada možete napuniti perilicu posuđem i pustiti ju da obavi posao umjesto vas.

Naše perilice posuđa imaju moćnu tehnologiju čišćenja koja osigurava blistavo čisto posuđe. Sa podesivim policama, višestrukim ciklusima pranja i energetski učinkovitom dizajnu, moći ćete postići rezultate koje želite uz uštedu vremena i novca.

I baš kao i naši hladnjaci, naše perilice posuđa su dizajnirane kako bi bile vizualno privlačne i nadopunile bilo koji kuhinjski dekor. S elegantnim, modernim dizajnom i nizom završnih obrada koje možete izabrati, naše perilice posuđa zasigurno će impresionirati vaše goste i učiniti da vaša kuhinja izgleda nevjerojatno.

Osim navedenih samostojećih aparata, u našoj ponudi možete pronaći i perilice rublja, štednjake, sušilice rublja i još mnogo toga što će olakšati Vašu svakodnevicu.