Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Nosači polica

Nosači polica bitna su komponenta svakog sustava polica, osiguravajući da su vaše police sigurno montirane i da mogu izdržati težinu predmeta koje na njih postavljate. Dostupno je mnogo različitih vrsta nosača polica, od veličine do boje, sve ovisno o vašim željama za njihovo uklapanje u interijer, izgledu same police i masi tereta. 

Ovisno o vrsti nosača polica koju odaberete, ugradnja može biti jednostavan ili složeniji proces. Nosači u obliku slova L općenito se lako postavljaju, dok skriveni nosači zahtijevaju naprednije tehnike ugradnje. Ako vam originalna nosača ne paše, uvijek ih možete osobno obojati po vlastitoj preferenciji.

Prilikom odabira nosača polica važno je uzeti u obzir težinu i veličinu predmeta koje planirate pohraniti na svoje police, kao i vrstu materijala za police koji ćete koristiti. Neki nosači polica dizajnirani su tako da najbolje funkcioniraju s određenim vrstama polica, poput drva, stakla ili metala. Svaki materijal ima svoje prednosti i nedostatke, stoga svakako odaberite materijal koji odgovara vašim potrebama. 

Valja paziti i na zid u koji se nosač ugrađuje. Obavezno se treba provjeriti, u slučaju da je zid tanak, prolaze li ikakvi kablovi s unutarnje strane, kako se tijekom bušenja ne bi oštetili te kako ne bi došlo do ozljeda. Ovisno o vrsti podrške koju ste odabrali, instalacija će se razlikovati. Za L-nosače, koristite uobičajene vijke uz tiplove za potporu.

Bez obzira na to postavljate li police u dnevnu sobu, kuhinju ili garažu, odabir pravih nosača polica ključan je za stvaranje funkcionalnog i privlačnog rješenja za pohranu.
Sortiraj: Prikaži: