Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Vanjska rasvjeta

Pri uređenju eksterijera vrlo je bitan odabir rasvjete. Vanjska rasvjeta osvijetlit će vaš vanjski prostor, dvorište ili vrt. Takva je rasvjeta vrlo korisna iz sigurnosnih i praktičnih razloga. Pri odabiru vanjske rasvjete bitno je na umu imati praktičnost, ali i dekorativu. 

Bitno je prije kupovine rasvjetnih tijela razmisliti koji dijelovi vašeg prilaza i dvorišta moraju biti osvijetljeni noću. Vrlo su korisni senzori, koji se pale na pokret. Vanjski senzor upalit će se čim prođete svojim dvorištem ili dođete kući. No, odlični su i zbog sigurnosnih razloga. Zbog senzora lakše možete primjetiti ukoliko se netko nepoznat kreće vašim dvorištem. Solarna rasvjeta vrlo je korisna i zbog uštede električne energije, budući da ne svijetli cijelo vrijeme, nego samo dok je netko vani.

Vrlo su popularne i ugradbene podne svjetiljke, koje osvjetljavaju put i dvorište, ali i izgledaju vrlo efektno. One su savršena kombinacija praktičnosti i sigurnosti, koje vaš vanjski prostor pretvaraju u mirnu oazu.

Osim podnih svjetiljki, postoji i zidna rasvjeta, koja se ugrađuje na zid, tj. fasadu kuće ili drugih vanjski objekata. Takvu rasvjetu možete postaviti na željenu visinu te odabrati vrstu svjetla koja vam odgovara. Što se dizajna tiče, izbor je velik. Možete odabrati klasične ili nešto modernije svjetiljke, koje će se savršeno uklopiti uz ostatak vašeg interijera te će ga savršeno nadopuniti.