Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Stiropor i fasadne vune

Toplinska izolacija zgrade ili kuće uvelike pridonosi smanjenju financijskih troškova u svakom kućanstvu ili poslovnom prostoru. Toplinski se izolirati mogu prostori u novogradnji, ali i stari izgrađeni objekti. Kako bi se spriječila eventualna građevinska šteta te poboljšali uvjeti stanovanja, potrebna je toplinska izolacija određene kvalitete koja će zadovoljili tehničke propise. 

U našoj ponudi pronaći ćete stiropor i fasadnu vunu. Stiropor je ekološki prihvatljiv materijal koji se često koristi u građevinskoj industriji za toplinsku izolaciju fasada. Dostupno je više vrsta stiropora koji se razlikuju po debljini. Svaki od njih ima svoje specifične karakteristike i prednosti. Stiropor se obično koristi za postavljanje toplinske izolacije na vanjskim zidovima nekog objekta čime se poboljšava energetska učinkovitost i smanjuju troškovi grijanja ili hlađenja.

Fasadna vuna je još jedna vrsta materijala prikladna za izolaciju. U našoj trgovini očekuju vas različite vrste fasadnih prikladnih za postavljanje na tankoslojnim, ali i debeloslojnim fasadnim sustavima stambenih objekata i obiteljskih kuća. Odličan je odabir za izoliranje od pogleda iznad vanjskog prostora, a možete ih koristiti i iznad negrijanih garaža.

Fasadna odnosno kamena vuna ima odlična toplinska izolacijska svojstva i ujedno pruža zvučnu izolaciju. Otporna je na vatru i vrlo je učinkoviti u smanjenju gubitka topline kroz vanjske zidove vaše nekretnine.

Na stranici možete pronaći široku paletu proizvoda za uređivanje i izolaciju fasade. Detaljne informacije o svakom proizvodu olakšat će vam odabir. Poslužite se našim uputstvima i savjetima o postavljanju fasade ili održavanju iste. Sve to vam pomoći će vam da donesete prave odluke pri odabiru materijala za toplinsku izolaciju vaše kuće.