Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Akcijski boom na građevinski materijal: Evo što Građa donosi

Dok se cijene građevinskog materijala nastavljaju penjati, suočeni smo s novim izazovima u građevinskom sektoru. No, unatoč tome, projekti se nastavljaju provoditi. Kako se nositi s ovim trendovima? Upravo u ovom ključnom trenutku, kao vaš vodeći distributer građevinskog materijala, najavljujemo inovativnu akcijsku ponudu kako bi podržali vas – naše kupce i zajednicu.

Ova inicijativa ne samo da će donijeti značajne promjene u pristupu nabavi građevinskog materijala, već će i olakšati suradnju među građevinskim tvrtkama, obrtnicima i majstorima. Očekujemo da će nova ponuda potaknuti produktivnost, inovaciju i zajedništvo u industriji, pružajući kvalitetne materijale po povoljnim cijenama, što će biti ključno za prevladavanje trenutnih izazova.

Iskoristite izvanrednu promociju

U okviru ove akcijske ponude, donosimo revolucionarne pogodnosti za naše kupce. Na sve iznose veće od 499 € nudimo mogućnost nevjerojatnih 20 % + 10 % popusta na cijeli asortiman građevinskih materijala. Ovom inicijativom pružamo podršku projektima svih veličina, nudeći značajne uštede od temelja pa do krova. Ne propustite iskoristiti ovu priliku! Uz 20 % popusta koji odmah dobijete na cijenu proizvoda plaćajući gotovinom ili debitnom karticom, osiguravate si i dodatnih 10 % popusta na već sniženu cijenu. Ova ekskluzivna kombinacija popusta ne samo da olakšava vašu kupovinu građevinskih materijala, već vam omogućuje i značajne uštede koje ne biste smjeli propustiti.

Partnerstvo s vodećim brendovima poput Cemexa, Baumita,Wienerbergera, Fruehwalda, Urse, Henkela, Nexea, Neoprofila, Gutte, Ytonga i Austrotherma jamči vrhunsku kvalitetu naših proizvoda i pouzdanost u svakom koraku vašeg građevinskog projekta.

Moguća čak i besplatna dostava

Ali to nije sve! Svim narudžbama iznad 1,500 € unutar radijusa od 25 km od naših prodajnih centara osigurat će se i besplatna dostava. Važno je napomenuti da vrijednost od 1,500 € može biti ostvarena kroz bilo koji od naših odjela.

Za narudžbe između 25 i 40 kilometara udaljenosti dostava se naplaćuje 110 €, dok se za svaki kilometar iznad 40 km dodatno naplaćuje 5 €. Dostava uključuje i istovar materijala na odredištu ako se osiguraju svi parametri pristupa objektu. Ova kompletna usluga osigurava da vaši materijali stignu do vas brzo i efikasno, bez dodatnih troškova za narudžbe iznad navedene vrijednosti.

Posjetite nas u jednom od naših Građa prodajnih centara:
Građa prodajni centar Solin, Vranjički put 2, Solin;
Građa prodajni centar Šibenik, Žaborička ul. 1, Šibenik;
Građa prodajni centar Dubrovnik, Ul. Don Marina Beusana 6, Čibača.

Postani naš partner

Također, lansiramo novi partnerski program i pozivamo vas da postanete
dio naše zajednice. Kako se pridružiti našem partnerskom programu? Javite nam se na email:
partnerstvo@gradja.hr i saznajte sve što vas zanima vezano za dugoročnu suradnju nudeći ne samo povoljnije cijene, već i pristup širokom spektru resursa te znanja.

Naš tim stručnjaka nije tu samo za pružanje savjeta i podrške; tu je kako bi osigurao da vaš projekt bude izveden na najbolji mogući način. Uz izvanredne popuste, besplatnu dostavu i stručnu podršku, mi smo vaš pouzdan partner u građevinskim projektima. Za dodatne informacije, istražite naš webshop ili posjetite naše centre.

Sve na jednom mjestu – gradimo zajedno!