Vranjički put 2, Solin ZATVORENO

Borba protiv zime: Građinih TOP 5 proizvoda

Kako bi naši stari rekli, živa opada, a bure su na repertoaru. Oh, da, zima je tu. Bili Vi podstanar ili vlasnik doma, dileme nema — tražit ćete najbolje načine za održavanje topline i udobnosti unutar svojih zidova. Grijanje doma je na koncu konca i nužnost, posebno u područjima izloženim oštrim zimskim uvjetima. 

U ovom vodiču, fokusiramo se na borbu protiv zime, istražujući i rangirajući naših TOP 5 proizvoda koji će Vam pomoći da Vaš dom ostane topao i gostoljubiv čak i tijekom najhladnijih mjeseci. To znači da možete slobodno zaboraviti na pokrivanje dekama, kapatoe i hrpi slojeva na sebi.

Čisto da znate što očekivati: prolazimo od naprednih električnih peći do visoko učinkovitih peći na pelete i inovativnih izolacijskih rješenja. Ovaj članak Vas vodi kroz različite opcije grijanja, ističući njihove prednosti i kako se mogu uklopiti u vaše specifične potrebe za grijanjem. 

Kao i uvijek, cilj je pružiti Vam informacije koje će Vam pomoći u donošenju informirane odluke o najboljem načinu grijanja Vašeg doma, uzimajući u obzir faktore kao što su učinkovitost, troškovi, pa čak i održivost. 

S pravim proizvodima i znanjem, grijanje vašeg doma može postati manje zahtjevno i više učinkovito, osiguravajući vam toplinu i udobnost tijekom cijele zime.

Građinih TOP 5

Ne idemo ikakvim posebnim redoslijedom, nego čisto što smatramo kao generalno najboljim izborom. Zašto tako? Jer mi možemo vrlo lako odabrati da nam broj jedan izbor bude što nekome bude možda izbor broj pet. Ali jedno je sigurno, svaki proizvod ima svoje mjesto na ovoj listi s razlogom!

Grijalica SCF 2101BK SENCOR

Kad imate prostoriju koja izolirana od ostalih, ili ne želite grijati cijeli dom radi samo jedne prostorije, mobilne grijalice su idealno rješenje. S tri jednostavne postavke za grijanje — 750 W; 1250 W; 2000 W (moguće kad upalite obje opcije). Ako Vas itko ikad pita kako najlakše ugrijati prostoriju do 25 m², samo im pokažite ovu grijalicu! Naravno, samo nemojte s ovom grijalicom u kupatilo, i klasika, ništa preko nje jer nema zaštitu od prekrivanja. Za kraj, jedna mala preporuka je da imate ovlaživač zraka jer jako suše zrak.

Grijalica kupaonska GH200BW Tesy

Aha, znači Vi bi i kupaonicu grijali? Naravno da može — GH2000BW grijalica je idealno rješenje za kupaonice jer je IP24 vodootporna (znači ako padne pokoja kap ne bi trebalo biti ikakvih šokova). Namjestite sve postavke na LED zaslonu i iskoristite maksimalnu snagu od 2000 W. Uzmite u obzir da je malo teža od klasične grijalice, i isključivo je za zidnu ugradnju. Ako niste veliki ljubitelj hladnih kupaonica zimi, onda zaboravite na patnju s ovom grijalicom.

Peć na pelet Z12-S siva centropelet

Tražite alternativu strujnim grijalicama? Peći na pelete su onda izbor za Vas. Uzmite u obzir da su ovo teške peći. Računajte sigurno da neke dođu i do 100 kilograma. Puštanje u rad ovih peći treba obaviti ovlaštena i stručna osoba. Veliki je ulog. Ali tu prestaju „mane” ovog vrsta grijanja prostora. Jednostavne za održavanje, dugoročna isplativost zbog cijene peleta i vrlo lako ih je postaviti u razne prostorije. Današnja preporuka je peć na pelet Z12-S njene mogućnosti da ugrije cijeli dom u jako kratkom vremenu! Ako tražite dodatne savjete u vezi peći, javite se Ivanu kad se pretplatite na naš besplatni newsletter.

Klima CA35YR03G Hisense Easy Smart

Klime su klime. Bilo ljeto ili zima, njihova mogućnost prilagodbe; sama činjenica da ih možete po potrebi koristiti cijelu godinu, znači da su jedan od najboljih izbora mogućih. A današnji izbor je CA35YR03G Hisense s rashladnom snagom od 3400 W, i još važnijim za zimu: snagom zagrijavanja do 3800 W! Da su imali ekologiju na umu pri stvaranju ove klime, to je sigurno (ali ruku na srce, koji proizvod nije danas „eco”). Uz mnogobrojne Smart opcije, tihim radom i zaštitom od plijesni, s ovom klimom imat ćete opcija za igrat se koliko hoćete!

XPS Ploče

Sigurno niste ovo očekivali. Ali činjenica je da zbog svojih toplinsko izolacijskih svojstava, XPS ploče mogu uvelike uštediti na grijanju ili hlađenju. Ako živite u zgradi bez fasade, evo Vam dobra ideja; ako na kući stavljate fasadu — onda ne gledajte dalje od XPS-a. Ugradnja je jednostavna, ne izgara poput stiropora, otporne su na klimatske uvjete i vodonepropusne su. Investicija je velika, ali je dugoročna i ušteda na računima će biti fenomenalna!

Često postavljena pitanja

Gdje mogu kupiti ove proizvode?

Na našem webshopu direktnom narudžbom ili upitom na e-mail za ponudom, ili u našim centrima.

Zašto se pretplatiti na besplatni newsletter?

Na newsletteru možete očekivati sve novosti o akcijama, popustima i mogućim nagradama za vjernost.

Kako se pretplatiti na besplatni newsletter?

Ako već niste, pri dnu stoji forma gdje možete svoj e-mail upisati, ili na početnoj stranici možete očekivati da Vam forma iskoči gdje ćete moći svoje detalje upisati.