Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Gorenje ConnectLife

ConnectLife je aplikacija koja kupce Gorenje uređaja još više približava svijetu pametnog života, osiguravajući im besprijekorno korisničko iskustvo i performanse uređaja koji su opremljeni najsuvremenijim tehnologijama.

Uživajte u povezanosti i potpunoj kontroli nad svojim domom. Pretvorite svoje uređaje u pametne uređaje koji vam omogućuju da zadatke obavljate bolje, brže, s manje truda i što je najvažnije – s bilo kojeg mjesta.

Obavljanje svakodnevnih zadataka kod kuće nikad nije bilo lakše. Povežite svoju pametnu pećnicu, hladnjak, perilicu rublja i sušilicu rublja s ConnectLife aplikacijom kako biste pratili napredak, mijenjali postavke, primali ažuriranja, pregledavali korisničke priručnike, primali korisne savjete i trikove, birali recepte i još mnogo toga.

Uskladite sušenje s pranjem

Neka mašina za sušenje i pranje rublja komuniciraju. Bilo da perete osjetljivo rublje, vunu ili sportsku opremu, vaša sušilica može prilagoditi postavke pranja jednim klikom u aplikaciji.

Pomoću aplikacije ConnectLife možete nadzirati potrošnju energije ili vode ili dobiti prijedloge za najprikladniji program pranja i sušenja i primiti obavijest kada je vrijeme da izvadite rublje i izbjegnete gužvanje.

Otkrijte sastojke recepta

Pronađite svakodnevnu inspiraciju u našim zanimljivim receptima i pobrinite se da nabavite sve što vam je potrebno za kuhanje dok ste još u trgovini ili na tržnici. Uživajte u pogodnostima recepata u aplikaciji ConnectLife, pokrenite programe pečenja, pratite napredak i primajte obavijesti kada je pečenje gotovo – s bilo kojeg mjesta.

Utišajte perilicu posuđa

Privremeno utišajte perilicu posuđa kada trebate malo mira i tišine u svom domu. S aplikacijom ConnectLife nećete propustiti oprati posuđe bez soli, sredstva za ispiranje ili deterdženta (u slučaju sustava s automatskim doziranjem), jer ćete primiti obavijest kada ponestane nešto od navedenog. Uvijek možete provjeriti preostalo vrijeme do kraja ciklusa pranja i primiti obavijest kada program završi.

Aplikaciju možete preuzeti putem linka