Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Evo koji su proizvodi za dom hit ovo ljeto

Sezona je turista, a mi u Građa-prodajnim centrima upravo smo proširili i obnovili naš odjel domaćinstva kako bismo vam ponudili sve što vam je potrebno za opremanje i uređenje doma, apartmana ili hotela. Nova ponuda, pažljivo odabrana kako bi zadovoljila različite potrebe i ukuse, obuhvaća širok spektar visokokvalitetnih proizvoda.

Raznolika ponuda tekstila

Naša tekstilna sekcija nudi širok izbor proizvoda kao što su posteljine, jastučnice, krpe, zavjese, otirači i navlake za namještaj. Svaki od ovih proizvoda dolazi u raznim materijalima, bojama i dimenzijama, što omogućava da pronađete savršen komad koji će se idealno uklopiti u vaš apartman ili hotel.

Prednosti kupovine kod nas

Ono što je kod nas prednost jest činjenica da je naš odjel domaćinstva idealan za kupovinu na veliko, posebno ako imate više apartmana ili čak hotel.

Bez obzira na veličinu vašeg poslovanja, naši proizvodi kombiniraju vrhunsku kvalitetu, trajnost i estetiku, pružajući udobnost i eleganciju koja će zadovoljiti vaše goste.

Od tanjura do lonaca – sve što vam treba

Sekcija posuđa nudi širok izbor tanjura, čaša, šalica, čaša za vino i pribora za jelo. Naši proizvodi kombiniraju funkcionalnost i estetiku. Nudimo luksuzne čaše po top cijenama koje će zadovoljiti potrebe svakog domaćinstva i ugostiteljskog objekta. Čaše su izrađene od visokokvalitetnih materijala, a njihov elegantan dizajn doprinosi sofisticiranosti svakog događaja. Od čaša za vino, pjenušac, šampanjac do čaša za koktele, pivo, aperitive i likere – sve je tu.

Tanjuri u ponudi dolaze u raznim varijantama: od jednobojnih, elegantnih bijelih do dizajna u različitim bojama, što ih čini prikladnima kako za moderan tako i za vintage stil kuhinje.

Pored toga, nudimo i širok izbor lonaca, posudica od plastike, pekača i tava, osiguravajući da imate sve što vam je potrebno za opremanje kuhinje za ovogodišnju sezonu.

Potrepštine čišćenja na jednom mjestu

Kada je u pitanju čišćenje, važno je imati na raspolaganju različite alate i sredstva kako biste efikasno obavili čišćenje. Kod nas možete pronaći sve na jednom mjestu, što štedi vrijeme i trud prilikom opremanja vašeg smještaja. Proizvodi u ponudi osiguravaju izvrsne rezultate čišćenja, ali istovremeno vam omogućavaju i ekonomičnost, pogotovo kada kupujete veće količine.

Posebno ističemo našu široku ponudu deterdženata koji su prikladni za sve kućanske potrebe. Imamo deterdžente za robu, pod, prozore, čišćenje WC-a i pećnice. Jako smo ponosni na naš široki asortiman koji zadovoljava sve potrebe naših kupaca.

Detalji čine razliku

Ukrasi doma igraju ključnu ulogu u stvaranju ugodnog i luksuznog ambijenta za goste. Od mirisnih svijeća do biljaka, mirisnih štapića i vaza, ovi detalji mogu učiniti interijer privlačnijim i podići ga na potpuno novu razinu elegancije i udobnosti.

Mirisi poput mirisnih svijeća ili štapića mogu stvoriti ugodnu atmosferu i dodati osjećaj topline i dobrodošlice prostoru. Biljke ne samo da doprinose estetici prostora već i poboljšavaju kvalitetu zraka, čineći boravak gostiju ugodnijim i zdravijim. Vaze s cvijećem ili drugim dekorativnim elementima mogu dodati sofisticiranost i karakter prostoru.

Ovi detalji su često ono što razlikuje dobar smještaj od izvanrednog. Oni stvaraju dojam luksuza i brige za detalje, što gostima pruža nezaboravan doživljaj boravka. Stoga, investiranje u ukrase za dom može biti izuzetno važno za turističke objekte, jer ti detalji često ostavljaju snažan i pozitivan dojam na goste, potičući ih da se vraćaju i preporučuju smještaj drugima.

Građini prodajni centri nalaze se:

  • Građa prodajni centar Solin
    Adresa: Vranjički put 2, 21210, Solin
  • Građa prodajni centar Šibenik
    Adresa: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik
  • Građa prodajni centar Dubrovnik