Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Išarani zidovi? Nema problema! Jub perive boje uklanjaju svaki trag

Jeste li ikada doživjeli trenutak kada vaši mališani odluče da je zid najbolje platno za njihovo remek-djelo? Ili kada vaš ljubimac ostavi svoj otisak šape na svježe obojenoj površini? Ako jeste, vjerojatno se dobro sjećate toga osjećaja miješanog između ljutnje i frustracije, uz pomisao na neizbježno bojanje zidova… ponovno.

No, zašto se stalno hvatati u koštac s istim problemom kad postoji elegantno rješenje? Da, upravo tako, ovdje dolaze JUB-ove perive boje kao jedinstveno rješenje. Zidne površine obojene perivim bojama mogu se lako očistiti.

Perive boje predstavljaju izvrstan izbor iz nekoliko razloga. Prvo, one tvore izuzetno jak film na zidovima što ih čini otpornijima na mokro pranje i trljanje četkom. Čak i nakon što se vaša djeca poigraju bojicama ili vaši kućni ljubimci ostave svoje tragove, možete jednostavno obrisati mrlje bez straha od oštećenja boje.

Drugo, perive boje imaju minimalan učinak na paropropusnost zidnih površina. Iako formiraju zaštitni sloj, dopuštaju zidovima da “dišu”, čime se sprječava zadržavanje vlage i stvaranje štetnih uvjeta za razvoj plijesni i gljivica.

A ono najvažnije, s obzirom na to da se površine mogu lako oprati, vaš dom će duže ostati svjež i čist što unapređuje funkcionalnost i očuvanje vašeg doma.

Zidovi bez mrlje: JUPOL perive boje


Razvrstavanje perivih boja prema klasama pranja i preporučivanje odgovarajućih proizvoda za određene prostore igra ključnu ulogu u osiguravanju optimalnih rezultata kod odabira boje za vaš dom.

Klasa 1 označava vrhunsku perivu boju koja je idealna za prostore s visokom izloženošću mrljama i prljavštinom, poput kuhinje, blagovaonice, hodnika, stubišta, kupaonice i dječje sobe. Ovdje se preporučuje odabir proizvoda poput JUPOL Strong, JUPOL Latex sjaj ili polusjaj te JUPOL Latex transparent, čiji snažni filmovi omogućuju lako čišćenje čak i od najtvrdokornijih mrlja, čineći ove prostore svježima i urednima.

Klasa otporna na mokro brisanje 2 namijenjena je prostorijama poput blagovaonice, dnevnog boravka i spavaće sobe. Iako ovi prostori možda nisu izloženi toliko intenzivnim mrljama kao prethodno spomenuti, još uvijek zahtijevaju perive boje koje se mogu lako očistiti. Za ove prostore preporučuju se proizvodi poput JUPOL Latex matt, JUPOL Gold, JUPOL Trend/Junior ili JUPOL Bio silicat, koji pružaju trajnu zaštitu od mokrog brisanja bez gubitka estetskog izgleda.

Osim standardnih bijelih nijansi, nudimo mogućnost nijansiranja perivih boja prema JUB Favourite feelings ton karti i prema tehničkim specifikacijama određenih perivih boja.

Drugim riječima, imamo širok spektar boja dostupnih za nijansiranje, omogućujući vam da pronađete savršenu nijansu koja će odgovarati vašem ukusu i estetskim preferencijama.

Perive boje su često povezane s pitanjem zatvaranja zidova i sprečavanja “disanja” zidnih površina. Međutim, apsolutno ne! Koncept “zidnog disanja” odnosi se na sposobnost zidova da reguliraju vlagu i omoguće cirkulaciju zraka, što je važno za održavanje zdravog unutarnjeg okoliša. Srećom, boje iz JUPOL obitelji ne narušavaju ovu funkciju.