Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

Novi asortiman bazenske opreme u Građi – iskoristite 20% + 10% popusta na svu kemiju za bazene!

Kako bismo proslavili uvođenje našeg novog asortimana bazenske opreme, odlučili smo vam darovati nevjerojatan popust od 20% + 10% na cjelokupan asortiman kemije za bazene. Ovo je savršena prilika da obnovite zalihe i osigurate da voda u vašem bazenu bude čista i sigurna tijekom cijele sezone!

Zašto su Kemikalije Važne?

Znate li da većina bazena nije dovoljno čista? Nečistoće mogu uzrokovati iritacije kože i očiju, alergijske reakcije te razne infekcije koje mogu izazvati razne komplikacije.

Naša kemijska sredstva su ključ za održavanje savršene ravnoteže u vodi, čineći je sigurnom za kupanje i uživanje.

Sada možete pronaći sve što vam je potrebno za održavanje čistog bazena u Građa centrima! Ne propustite priliku za velike uštede uz dodatnih 20% + 10% popusta na svu kemiju za bazene.

Novi asortiman bazenske opreme

Prepoznali smo  potrebu za kvalitetnim proizvodima koji će vam pomoći u održavanju bazena u savršenom stanju tijekom cijele sezone.

Bez obzira na to jeste li dugogodišnji vlasnik bazena ili tek planirate postati, naši novi proizvodi osigurat će vam bezbrižno uživanje u kristalno čistoj vodi.

Izdvojit ćemo nekoliko ključnih kategorija iz našeg asortimana:

Kemikalije za Bazene: Održavanje kvalitete vode je ključna komponenta svakog bazena. Naša ponuda uključuje sredstva za dezinfekciju, regulaciju pH vrijednosti i sprječavanje rasta algi. Ove kemikalije su dizajnirane da osiguraju sigurno i čisto okruženje za vas i vašu obitelj.

Roboti za Čišćenje: Automatizirani čistači bazena pružaju vam mogućnost da se opustite dok roboti temeljito čiste dno i zidove vašeg bazena. Ovi uređaji su efikasni i jednostavni za korištenje, štedeći vam vrijeme i trud.

Oprema za Čišćenje: Pored robota, naša ponuda uključuje i razne alate za ručno čišćenje, poput četki, mreža i usisivača. Ovi alati su neophodni za održavanje bazena u besprijekornom stanju.

Kako Održavati Bazen Bez Stresa

Održavanje bazena može biti zahtjevno, ali uz pravu opremu i kemikalije, taj zadatak postaje znatno jednostavniji. Evo nekoliko savjeta kako održavati bazen bez stresa:

Redovito Testirajte Vodu: Provjeravajte pH vrijednost i razinu kemikalija u vodi kako biste osigurali optimalne uvjete.

Koristite Prave Kemikalije: Naša sredstva za dezinfekciju i regulaciju pH vrijednosti osiguravaju da voda ostane čista i sigurna.

Automatizirajte Čišćenje: Investirajte u robota za čišćenje kako biste uštedjeli vrijeme i trud.

Redovito Uklanjajte Krhotine: Koristite mreže i usisavač za uklanjanje lišća i drugih nečistoća s površine i dna bazena.

Sve proizvode koji vam trebaju za kvalitetan bazen, od sada možete pronaći u Građi.

Posjetite Nas u Građa centrima

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da nabavite vrhunske kemikalije za bazene po izuzetno povoljnim cijenama. Posjetite nas u Građi i iskoristite popust od 20% + dodatnih 10% na cjelokupan asortiman kemikalija za bazene.

Naša stručna ekipa je tu da vam pomogne odabrati najbolje proizvode za vaše potrebe i odgovori na sva vaša pitanja.

Pronađite nas na adresi:

Građa centar Solin
Adresa: Vranjički put 2, 21210, Solin

Građa centar Šibenik
Adresa: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik

Građa centar Dubrovnik
Adresa: Ul. Don Marina Beusana 6, 20207, Čibača