Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30
  • 554201 – glavna
  • 554201 – 2
  • 554201 – 3

USISAVAČ EPF61RR ELECTROLUX

139,00

Nema na zalihi

Dostupnost u prodajnim centrima
Dostupnost
Građa centar SOLIN
nedostupno
Građa centar ŠIBENIK
nedostupno
Građa centar DUBROVNIK
nedostupno

Opis

Electrolux PowerForce je usisavač s S-Bag vrećicama i maksimalnom snagom motora od 800W u prekrasnoj boji Raspberry Red. Ovaj usisavač ima indikator napunjenosti vrećice koji vam omogućuje lako praćenje kada je vrijeme za zamjenu vrećice. Integrirani utori za parkiranje omogućuju jednostavno i sigurno parkiranje usisavača tijekom pauze u čišćenju. Regulacija snage usisavanja omogućuje vam podešavanje snage ovisno o vrsti poda i količini prljavštine.

Electrolux PowerForce dolazi s teleskopskim podešavanjem dužine cijevi i prednjom ručkom za uspravno nošenje, što olakšava korištenje i pohranu. Mekani odbojnici osiguravaju zaštitu namještaja od ogrebotina i oštećenja tijekom čišćenja. Klasična S-Bag vrećica dugog vijeka i perivi Hygiene Filter™ 12 osiguravaju učinkovito filtriranje prašine i alergena. Hygiene Filter™ hvata najfinije čestice prašine, a izlazni zrak je filtriran u visokom postotku od 99,95%. Ovaj filter se može čistiti i ponovno koristiti, što znači da ne trebate često kupovati novi filter.

PowerForce™ dolazi s Power Pro System™ koji kombinira efikasan motor i DustPro™ nastavak za savršene rezultate čišćenja na svim vrstama podova. 360° Motion Technology™ omogućuje jednostavno dosezanje kutova i čišćenje oko predmeta. Poklopac s pristupom od 180° pruža potpuni pristup vrećici za prašinu i omogućuje brzu zamjenu vrećice. Electrolux PowerForce je idealan izbor za sve koji traže usisavač s visokom snagom, učinkovitim filtriranjem i jednostavnim korištenjem.

Jamstvo 2 godine.

Electrolux promocija jamstva 5 godina, više informacija ovdje.

Tehničke karakteristike:

Tip S vrećicom za prašinu
Priključna snaga 700 W
Energetska klasa A
Prosječna godišnja potrošnja energije 27,9 kWh
Razred učinkovitosti čišćenja tepiha B
Razred učinkovitosti čišćenja tvrdih podova A
Razred ponovne emisije prašine A
Razina buke 76 dB
Vrsta vrećice za prašinu S-Bag
Kapacitet spremnika 3,5 l
Radni domet 9 m
Duljina priključnog voda 6 m
Oprema jedna Sbag classic long performance vrećica, filter motora, perivi izlazni Hygiene filter, kombinirana Dust Pro četka, mali nastavci i metalna teleskopska cijev
Boja Crvena
Dimenzija 44,1 x 29,3 x 23,8 cm
Težina 5,77 kg
Posebnosti Dust Pro , Povlačenje kabela pritiskom gumba,Nježni kotači, Odbojnik

Informacijski list.

Šifra artikla 554201
Robna marka Electrolux

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “USISAVAČ EPF61RR ELECTROLUX”