Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30

U SRIJEDU OGROMNA AKCIJA U ‘GRAĐI’ U SOLINU, BESPLATNA HRANA, PIĆE I DJ ZA SVE

Ponosno najavljujemo svečano otvaranje preuređenog prodajnog centra u Solinu. Otvaranje će se održati u srijedu, 22. svibnja, s početkom u 9 sati ujutro, a proslava će trajati čak četiri dana. Osim srijede posjetitelji će uživati u niz događanja i u četvrtak, petak te subotu.

Mega popusti sva četiri dana

Povodom svečanog otvaranja, darivamo svoje kupce sljedećim popustima svih četiriju dana:

  • Srijeda, 22. svibnja: 20%+20% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €
  • Četvrtak i petak, 23. i 24. svibnja: 20%+15% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €
  • Subota, 25. svibnja: 20%+10% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €
    Subota, 25. svibnja: 20%+10% popusta na sve proizvode, a na građevinski materijal 20%+10% popusta uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €

    POPUSTI VRIJEDE ISKLJUČIVO U FIZIČKOJ TRGOVINI GRAĐA U SOLINU I NE ODNOSE SE NA INTERNET TRGOVINU (WEBSHOP).

Srijeda je poseban dan proslave jer nudi najveći popust naspram ostalih dana te će biti obilježen uz cjelodnevnu zabavu s besplatnom hranom, pićem i glazbom za baš sve posjetitelje.

Svečani program – Srijeda, 22. svibnja

Program će započeti u srijedu u 9 sati ujutro blagoslovom katoličkog svećenika don Mirka Šakića, koji će blagosloviti prodajni centar i radnike te prerezati vrpcu, čime će označiti početak dana prepunog aktivnosti i posebnih događanja.


Program će voditi poznati splitski novinar Matej Sunara i naslovno lice Hajduka, što jamči vrhunsku zabavu i energičnu atmosferu. U srijedu će cjelodnevni program trajati od 9 do 20 sati i uključivat će DJ-Emilia. Uz glazbeni program, posjetitelji će moći uživati i u ukusnom cateringu.

Osigurali smo raznovrsnu ponudu hrane i pića koja će biti besplatna tijekom cijele srijede. Povodom otvaranja u srijedu nudimo izvanredne popuste od 20%+20 % na sve proizvode, osim građevinskog materijala. No, na građevinski materijal bit će akcija čak četiri dana – u srijedu, četvrtak, petak i subotu uz veliki popust od 20%+10% uz besplatnu dostavu do 30 km za sve iznose veće od 799, 00 €.

Ovo je jedinstvena prilika za sve posjetitelje da iskoriste ove nevjerojatne popuste za obnovu doma, vrta ili nabavku drugih potrebnih proizvoda.

Svečani program – Četvrtak, petak i subota

Uzbudljivi program nastavlja se u četvrtak, petak i subotu, s glazbom uživo DJ-a svaki dan od 9 do 20 sati. No, sami prodajni centar će raditi sva tri dana od 7 sati ujutro. Osim glazbe, pripremili smo posebne popuste koje ne smijete propustiti.

Novi sustav blagajni

Prilikom otvorenja preuređenog centra predstavit ćemo novi sustav blagajni. Od sada, svi proizvodi će se moći plaćati na glavnim blagajnama pri izlazu iz centra, što će kupovinu učiniti bržom i jednostavnijom, bez potrebe za vraćanjem na odjel po proizvode nakon plaćanja računa.

Osvojite popuste i za kupnju u lipnju

Posjetitelji koji dođu na svečano otvaranje u srijedu imat će priliku osvojiti i digitalni voucher za 10% popusta na Građin webshop tijekom lipnja na sav asortiman, osim građevinskog materijala. Voucher će biti dostupan na pultu kod blagajni, gdje se svi posjetitelji mogu javiti hostesama i osvojiti ga u nekoliko koraka.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže u proslavi ispred Građa prodajnog centra u Solinu na adresi Vranjički put 2. Dođite, proslavite s nama preuređenje našeg centra i iskoristite ove nevjerojatne popuste! ‘Građa’ vas očekuje u srijedu, 22. svibnja, od 9 sati ujutro, a zatim nastavljamo slavlje još sljedeća tri dana uz mega popuste!

Novi imidž, nova vizija

Preuređeni prodajni centar predstavlja Građinu novu viziju i modernizaciju. S novim sustavom blagajni i prikazivanjem proizvoda, proširenim asortimanom te planiranim širenjem prodajne mreže, Građa je posvećena pružanju boljeg i ugodnijeg iskustva kupovine za sve svoje kupce. Ova preobrazba donosi brojne inovacije i poboljšanja koja će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja.

Pogledajte istaknute slike novo preuređenog centra u Solinu