Vranjički put 2, Solin OTVORENO OD 07:00 DO 20:30
  • 902052 – glavna

PU THERMO KLEBER 825ML DEN BRAVEN

8,12

Na zalihi

SKU: 902052 Kategorije: , Brand: Den Braven Težina: 1kgi
Dostupnost u prodajnim centrima
Dostupnost
Građa centar SOLIN
dostupno
Građa centar ŠIBENIK
dostupno
Građa centar DUBROVNIK
dostupno
Vrijeme dostave artikla 2-7 radnih dana. U slučaju dostave na otoke i izolirane regije, rok isporuke može biti nešto duži.

Opis

Višenamjensko Ljepilo-pjena za vezivanje I montažu

Posebno razvijeno za vezivanje i montažu vanjskih izolirajućih fasadnih sustava (EIFS), izolacijskog materijala od polistirena, laganih panela i uobičajnih građevnih materijala od betona, porobetona, kamena, cigle, drveta I metala. PU Thermo Kleber je neotopljiv nakon stvrdnjavanja, vodootporan, otporan na plijesni, trajno elastičan i može se žbukati. Multikleber ima vrlo dobru strukturu i izvrsno prianja od +5°C. Multikleber je dio portfolija proizvoda Održiva rješenja zrakonepropusnog građenja. Proizvodi su ispitani na toplinsku izolaciju, nepropusnost na kišu i gubitak zraka. Ako se pravilno primjenjuju, proizvodi pridonose uštedi energije zgrade i usko su povezani sa konceptima pasivne kuće i nulte energetske kuće.

PREDNOSTI

  • Učinkovito ljepljenje fasadnih izolirajućih ploča te uobičajnih građevinskih materijala
  • Višenamjenska primjena
  • Pridonosi uštedi energije
  • Brza i jednostavna primjena

PODRUČJA PRIMJENE

Den Braven PU Thermo Kleber se primjenjuje za vrlo učinkovito vezivanje i montažu polistirena (EPS, EPS-P, XPS itd.) tvrde poliuretanske pjene (PUR/PIR) i ploče od mineralnih vlakana na krovne površine, te za zapunjavanje spojeva između izolirajućih ploča.

SVOJSTVA

Vijek trajanja

Skladišti se u neotvorenom, originalnom pakiranju između +5°C i +25°C, vijek trajanja do 12 mjeseci od datuma proizvodnje. Skladištenje na suhom mjestu.

 

Šifra artikla 902052
Robna marka Den Braven

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PU THERMO KLEBER 825ML DEN BRAVEN”